Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Hulp aanbieden / Vrijwilligerswerk › Waar is mijn hulpaanbod te zien?

Waar is mijn hulpaanbod te zien?

Een hulpaanbod plaatsen is een manier om jezelf beschikbaar te stellen voor vrijwilligerswerk. Maar waar is je hulpaanbod dan eigenlijk te zien?  

Overzicht (hulp)aanbod

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het hulpaanbod enkel te vinden is door andere gebruikers van de site als je hier zelf voor gekozen hebt. Dit doe je door je hulpaanbod op 'Tonen' te zetten. 

Als je hulpaanbod op openbaar getoond staat, is je hulpaanbod te vinden via het overzicht van het hulpaanbod. Deze is te bereiken door in het menu te klikken op ‘Hulp vinden?’ of ‘Ik heb iets nodig’ en vervolgens op ‘Bekijk hulpaanbod’. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van het hulpaanbod dat op tonen staat. 

Ben je tijdelijk niet beschikbaar of wil je niet gevonden worden? Zet dan je hulpaanbod op 'Niet tonen'. 

 hulpaanbodd.jpg

E-mailoverzicht (hulp)aanbod

Afhankelijk van de e-mailinstellingen van de hulpvrager, ontvangen zij via de mail automatisch een overzicht van het nieuwe (hulp)aanbod bij hen in de buurt. Dit wordt bepaald door middel van e-matching. Wanneer zij een hulpvraag hebben geplaatst die past bij jouw wensen, zullen ze jouw aanbod terugvinden in de overzichtsmail. 

Aanbevolen voor mij

Via hetzelfde e-matching systeen worden automatisch hulpvragen of vacatures gezocht die passen bij je wensen. Deze aanbevolen hulpvragen en vacatures kun je vinden via jouw persoonlijke menu via 'Aanbevolen voor mij'. Hier kan jouw (hulp)aanbod ook getoond worden bij de hulpvragers. 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?