Veiligheid & Betrouwbaarheid

Hier lees je hoe wij de veiligheid van dit platform borgen, en wat je zelf kunt doen.
Veiligheid & BetrouwbaarheidPrivacybeleid Social Care Network › Zo beveiligen we jouw persoonsgegevens

Zo beveiligen we jouw persoonsgegevens

Goede beveiliging

We bewaren jouw persoonsgegevens op een computerserver die in een databasecentrum in de Europese Unie staat. Dit centrum heeft certificaten gekregen voor goede kwaliteit en verschillende vormen van beveiliging. Dat zijn de volgende certificaten: ISO 9001, 14001, 27001 NEN7510 en ISAE 3402.

Versleutelde verbinding

Het netwerk van Social Care Network is beveiligd met een techniek die TLS (Transport Layer Security) heet. Dat zie je aan het groene slotje in je browser.

nlvoorelkaarhttps.PNG

Alle informatie die via onze website wordt verstuurd, wordt op een speciale manier versleuteld. Als je een website bezoekt laat je allerlei gegevens achter. We willen niet dat andere organisaties of personen deze informatie kunnen lezen. Daarom beschermen we jouw gegevens met TLS.

Browsers

Wil je zeker weten dat je veilig over ons platform kan bewegen. Gebruik dan een betrouwbare browser. Dit zijn de nieuwe geupdate browsers zoals Microsoft Edge en Google Chrome. 

Medewerkers

We gaan netjes om met gegevens die je in vertrouwen aan ons geeft. Alleen medewerkers die hiervoor het recht hebben, mogen jouw gegevens inzien en verwerken. Alle medewerkers van Social Care Network en alle lokale websites binnen ons netwerk hebben dit recht. De lokale partijen hebben alleen toegang tot persoonsgegevens die binnen de regio van een website vallen. Zo ziet Almelovoorelkaar alleen gegevens van mensen met een profiel uit de omgeving Almelo. De medewerkers kunnen persoonsgegevens inzien, bewerken, onderzoeken of alle drie. Welke gegevens ze precies kunnen zien hangt af van hun rol in de organisatie. De personen die toegang hebben tot deze gegevens hebben allemaal een overeenkomst getekend. Zij moeten zich houden aan wat er in deze privacyverklaring staat, en aan de wetten die gelden.

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?