Wandelmaatje ouderenzorg Tilburg

Wandelmaatje ouderenzorg Tilburg

Plaats:
Tilburg
Categorie:
Sport & beweging, Erop uit, Maatjes & buddy's
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

- Wandelmaatje -
Voor een aantal bewoners binnen De Leyhoeve zoeken we wandelmaatjes. Één of meerdere keren per week ga je, bij voorkeur in de middag, ongeveer een uurtje wandelen met één van onze bewoners. Onderweg maak je een gezellig praatje. Vanuit De Leyhoeve loop je zo het Leijpark in waar je heerlijk kunt wandelen. Het kan gaan om bewoners die zelf nog goed ter been zijn, in een rolstoel zitten of met een rollator lopen. Is het lekker weer, dan vinden veel bewoners het gezellig om tijdens of na het wandelen nog iets te drinken op een terrasje.

- Wat vragen wij van jou? -
De mensen die bij ons wonen zijn veel méér dan hun ouderdom of hun ziekte. Allemaal dragen ze een eigen en uniek verhaal met zich mee. Van jou vragen we dan ook dat je oprechte en warme belangstelling hebt voor de mens achter het verhaal. Daarnaast ben je betrouwbaar en stabiel en ben je bereid om iets te leren over de ziekte dementie en wat het betekent om deze ziekte te hebben. Natuurlijk heb je wekelijks nog wat tijd over, ben je actief en houd je natuurlijk van een wandeling.

- Wat hebben we jou te bieden als wandelmaatje? -
Vooral heel veel dankbaarheid en mooie, waardevolle momenten en ontmoetingen. Daarnaast zien we jou vanzelfsprekend als onderdeel van ons team. Je kunt rekenen op goede begeleiding door een vrijwilligerscoördinator en de collega’s met wie je samenwerkt. Kortom: wij zorgen voor professionele ondersteuning, duidelijke afspraken en een vrijwilligersovereenkomst. Oh ja, en natuurlijk ook volop gezelligheid!

- Over de Leyhoeve -
Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Momenteel hebben wij twee vestigingen: in Tilburg en Groningen. Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met een vorm van dementie. Een aangename omgeving waar mensen – ook als zij ouder worden – ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren. Kortom: Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren. Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

- Enthousiast? -
Wil je graag aan de slag als vrijwilliger bij De Leyhoeve? Klik dan op de ‘ik wil helpen-button’ en laat je gegevens achter. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact op.

  • De vraag van Evelien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Evelien heeft eerder via deze website geholpen
Laat Evelien weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Leyhoeve Zorg b.v.
Geplaatst door:
Profielfoto van Evelien
85% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Evelien
  • De vraag van Evelien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Evelien heeft eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Evelien namens Leyhoeve Zorg b.v.

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrijwilliger ouderenzorg Tilburg Tilburg Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's